"Болтун хуже шпиона": Царьов злив "секрети Путіна", розхвалюючи російських солдатів

"Чергове підтвердження": Царьов випадково проговорився про солдатів РФ, які зараз на Донбасі, пишк колишній український чиновник у своєму блозі.

Фото: ЗМІ

“Олег Царьов випадково видав військові секрети, у тому числі про те, що на Донбасі є російські солдати. На це вказав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook повідомляють Патріоти України.

“Журналіст звернув увагу на запис в блозі Царьова. "Солдат не повинен обговорювати накази. Надійшов наказ - у Сирію, вони поїхали в Сирію. Саме тому вони - солдати, а не найманці. Саме тому, що поїхали за наказом, а не за гроші", - пише Царьов. "Ось так і видав "герой Новоросії" військові секрети. Адже якщо якісь люди в Донбасі отримують наказ їхати воювати в Сирії за російські інтереси - то це абсолютно точно не шахтарі і трактористи, і не "ополченці", які воюють самі по собі”, - коментує Казанський.


“Журналіст зазначив, що це лише чергове підтвердження того, про що всі й так знають. "Царьов не відкрив Америку. Але для нас важливо це чергове підтвердження російської військової присутності в Донбасі. Важливо ще й тому, що воно озвучено тією стороною. Чим більше буде таких зізнань від Царьова, тим складніше буде в наступний раз брехати в ефірі якої-небудь Олені Бондаренко", - підсумує Денис Казанський.

Ілюстрація: ЗМІ

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...