Екс-дипломат Дмитро Чекалкін розповів про катастрофічну ситуацію з топ-політиками в Україні

Чекалкін добре знає тих про кого говорить. Адже майже весь український бомонд його клієнти та гості на розважальних заходах

Фото: ЗМІ

Колишній український дипломат і військовий перекладач, відомий ведучий, шоумен і автор гумористичних програм Дмитро Чекалкін вважає наступне: “на сьогоднішній день ситуація з політиками топ-рівня в Україні катастрофічна….”, повідомляють Патріоти України.

“Я бачив усіх українських президентів, прем'єр-міністрів, спікерів парламенту, реальних і потенційних кандидатів, як перекладач, як дипломат, як президент двох телерадіокомпаній, як журналіст, як організатор івентів. Крім того, вважаю себе непоганим психологом. Тому я представляю психічний стан всіх українських перших осіб, включаючи тих, кого давно вже немає в живих", - сказав він”.

“За словами Чекалкіна, українська політика дуже небезпечна не тільки для психічного, а й для фізичного здоров'я”.

“Я спілкувався свого часу з Гетьманом, зі Щербанем, з Чорноволом, з Кірпою, з Кравченком, з Кушнарьовим - всі вони вже по ту сторону трави давно. Але я розумів: такий у нас потенціал. Свого часу, коли ми в 2004 році і 2014-му боролися проти Януковича, будь-який реальний кандидат на перші місця в українському політичному істеблішменті був кращим, ніж "двічі несудимий "проффессор". Сьогодні, на жаль, це реальність. Будь-який з цих кандидатів...”- уточнив екс-дипломат”.

“Він додав, що поки альтернатив немає, зазначивши, що політика - це мистецтво можливого, мистецтво знаходити компроміси з різними політичними силами”.

“Єврооптимісти (я говорив про це Найєму і при нагоді сказав би і Лещенку), на жаль, не уявляють собі всієї палітри небезпек, які підстерігають першу особу. Я думаю, вони реально і не претендують на те, щоб бути першими особами в українській політиці. Але прикро, що вони своєю іноді занадто вже амбітною поведінкою відкидають від себе значну частину електорату. Я свого часу активно підтримував ДемАльянс. Але сьогодні я бачу, що вони, на жаль, девальвували свій політичний капітал. Мені здається, патріотичну частину електорату вони відштовхнули своєю іноді занадто безапеляційною і різкою критикою", - сказав Чекалкін”.

“Екс-дипломат зазначив, що українська політика - це не синекура, це Голгофа”.

“Кожен, хто туди відправляється, приречений на прокляття. На страшні фізичні і психічні страждання, чесно скажу - я ж бачив цих людей. Мені в певному сенсі шкода того ж Порошенка, бо він, напевно, коли збирався стати президентом, не уявляв собі весь комплекс загроз і небезпек, які прийшли з минулого, які ми успадкували і які виникли сьогодні", - підсумував він”.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...