Експерти назвали Єгипет найшвидше зростаючим ринком нерухомості у світі

Очікується, що у 2017-му році у Єгипті продадуть в іпотеку близько 300 000 одиниць житлової нерухомості

Арабська Республіка Єгипет очолила «трійку» найбільш швидкозростаючих ринків нерухомості у світі. Згідно з дослідженням експертів з Euromonitor International, саме у Єгипті можна спостерігати та прогнозувати найшвидші темпи зростання ринку нерухомості в іпотечному секторі. Передбачається, що в 2017-му році кількість куплених в іпотеку житлових об'єктів зросте на 18,9%. Ці прогнози мають своє обґрунтування. Перш за все вони обумовлені високою внутрішньою активністю населення. На прогноз також впливає дефіцит пропозиції через велике число покупців.

Фахівці очікують у 2017-му році натупне. В Єгипті продадуть в іпотеку близько 300 000 одиниць житлової нерухомості.

Сама «гаряча точка» Єгипту - місто Каїр. Тут прогнозують рекордне зростання населення в нинішньому році. Збільшиться число каїрців на 0,5 млн.

Директор єгипетської виставки нерухомості Cityscape Тому Родс повідомив наступне: «сектор нерухомості , зокрема, житловий сектор в Єгипті — одне з найбільш перспективних напрямків. Величезний попит на іпотеку спостерігається з боку молодих покупців, вони мріють мати свій власний будинок, а також розглядають покупку не тільки як спосіб облаштувати побут, але і як безпечний спосіб інвестицій».

Друге і третє місця рейтингу швидкозростаючих ринків нерухомості світу належать Африці і Близькому Сходу. У цих регіонах можна спостерігати високе щільність населення — люди досить гостро потребують нове житло.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...