Як у Польщі покарали фірмача за те, що не допоміг хворій українці

Практично він лишив паралізовану жінку на лавці напризволяще.

У Польщі сталася наступна неприємна подія: фірмач з-під Шрьоди Велькопольської не допоміг українці, лишивши її напризволяще. Цей бізнесмен багато років постачав овочі до мережі супермаркетів Lidl. Його разом з компанією неодноразово показували у рекламних роликах мережі супермаркетів, повідомляють Патріоти України.

Міра покарання фірмача наступна – керівництво відомої мережі супермаркетів Lidl вилучило ролики з працедавцем громадянки України, яку він залишив паралізовану на лавці. Також, можливо з ним розірвуть контракт.

Мережа супермаркетів Lidl вже вилучила ролики з обігу. Зараз проводиться розслідування інциденту. Так і не відомо, чи залишаться цей підприємець постачальником мережі супермаркетів в майбутньому чи ні.

У Польщі відкрито збір коштів для українки, яку роботодавець лишив паралізовану на лавці У жінки стався інсульт.

Про українку відомо наступне: вона працювала нелегально в одній з поважних фірм, що знаходиться у Познані. Певний період часу вона працювала легально на цього ж роботодавця, Їй і надалі обіцяли легалізацію працевлаштування.

Однак, відбулося наступне: після раптового інсульту у цієї жінки роботодавець відвіз її на своєму авто у сусіднє місто, залишивши непритомну на автобусній зупинці.

Після розголосу цієї нелюдської ситуації у ЗМІ, роботодавець зобов'язався, що оплатить лікування українки.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...