Катастрофа для мешканців села: Жахливого та небезпечного хижака виявили на березі (фото)

Загадковий монстр на березі одного з островів Філіппін налякав місцевих.

Ілюстрація: ЗМІ

"Чудовисько" чи то виловили, чи то знайшли мертвим на березі Східного Негроса, Філіппіни. Ось що розповідає рибалка Пітер Рамірес. Місцеві жителі спочатку злякалися такого небезпечного хижака, однак, наважились допомогти. Але все даремно .Риба померла, передають Патріоти України.

Фахівці стверджують, що це великорота акула. Належить до рідкісного виду, для жителів Філіппін ця знахідка є ознакою загибелі. Іншими словами, це для них катастрофа. Сам факт появи такої риби у водоймі їхнього села налякав місцевих жителів. Вони очікують природної катастрофи.

Зазвичай, глибоководні істоти досить чутливо реагують на різноманітні рухи морського грунту. Коли вони підпливають на мілководдя, це свідчить про те, що на глибині щось не так. Наведемо приклад, перед землетрусом і цунамі Тохоку, Японія, 2011 рік, на берег викинулися 20 ремінь-риб.

На даний момент бюро рибальства і водних ресурсів Філіппін проводить власне розслідування та намагається встановити причину смерті такої рідкісної акули.

Вперше таку великороту акулу побачили у 1976 році. З тих пір ще за нею мали можливість спостерігати всього близько 65 разів.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...