Люди дивом не постраждали: У Києві неадекватний чоловік з сокирою громив авто на території суду

Цей інцидент носить наступний характер: чоловік із сокирою забіг у двір Солом'янського суду, що у Києві та трощив авто.

Мова йде про невідомого, кий із сокирою зайшов у двір Солом'янського районного суду Києва. Він пошкодив близько 10 автомобілів. Інформація такого характеру належить судді Солом'янського райсуду Києва Вікторії Кицюк. Вона з цього приводу залишила коментар на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Кицюк написала наступне: - "невідомий сьогодні в обід забіг у двір суду з сокирою і почав трощити машини, просуваючись проти годинникової стрілки двору суду. Близько 10 машин……".

Прес-секретар Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко повідомила, що в результаті інциденту, на щастя, ніхто не постраждав. Вона пише наступне: -

"На щастя, люди не постраждали! Вочевидь, судовій системі доведеться вжити заходів для охорони безпеки в судах".

Цей інцидент прокоментувала суддя-спікер Солом'янського суду Марія Зелінська. Вона розповідає, що він стався на вулиці Шутова 1. Звернемо увагу на той факт, що внутрішній двір приміщення суду спільний є для райвідділу поліції. У дворі знаходилися автомобілі суддів та поліцейських.

Зеліньська каже, що чоловік продумано бив по автівках. Коли співробітники суду підняли галас, він став ще сильніше трощити машини.

Зелінська повідомила, що зловмисника вдалося затримати. Його особу та мотиви встановлюють співробітники поліції.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вічний Мамин День

четвер, 2 травень 2024, 23:56

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...

Хроніки оркостану: У Москві спалахнула пожежа на заводі (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:53

Три поверхи в адміністративно-виробничій будівлі на сході Москви охоплено вогнем. Пожежі присвоєно другий (підвищений) рівень складності. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України. Площа пожежі складає 2,5 тис. кв. м. Між двома пове...