Лондонськими пожежними евакуйовані люди з хмарочосу Mary Axe

Причина того, що сталося - задимлення у підвалі будівлі.

Пожежна служба британської столиці евакуювала людей з такого знаменитого лондонського хмарочосу як Mary Axe. Нагадаємо, що він має форму корнішона і саме з цієї причини відомий як "огірок".

Представник пожежної служби міста заявив, що "людей з будівлі евакуювали, але ми поки вивчаємо причину події". До речі, пожежники приїхали після повідомлення про те, що у підвалі будівлі сталося задимлення.

Подію прокоментували в поліції лондонського Сіті. Тут зазначили, що те, що сталося ніякої загрози не представляє.

Опубліковано повідомлення про пригоду на офіційній сторінці поліції в мікроблозі Twitter. Воно носить наступний характер: - "ніякого інциденту, що має кримінальний характер або пов'язаного із загрозою безпеки, не було. Пожежники зайняті тим, що ретельно вивчають повідомлення про задимлення у підвалі "огірка".

Кілька слів про Mary Axe. Цей 40-поверховий хмарочос, який розташований у центрі Лондона. Будівля будувалося за проектом архітектора Нормана Фостера у період з 2001-2004 роки на тому місці, де раніше розташовувалася Балтійська біржа. Нагадаємо, що його фасад зруйнувався в 1992 році, коли стався вибух, організований членами Ірландської республіканської армії.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...