Непоганий досвід: На Закарпатті водій відсудив у дорожників 11 тисяч за пробите колесо

На Закарпатті водію вдалося відсудити у дорожників досить велику суму грошей – 11,3 тисяч гривень. Це кошти за пробите колесо.

Ілюстрація: ЗМІ

Варте уваги рішення суду Закарпатської області. Ним зобов'язана Служба автомобільних доріг виплатити 11,3 тисячі гривень як компенсацію водію, автомобіль пошкоджено через неякісний ремонт доріг повідомляють Патріоти України.

Патріоти України повідомляють, що Василь Танчинець уродженець Виноградова, Закарпатська область. Він упродовж року судився зі Службою автомобільних доріг.

На днях, 7 лютого, у цій справі відбулися певні зміни: апеляційний суд Закарпатської області відхилив апеляційну скаргу дорожників, залишивши у силі рішення Виноградівського райсуду. Воно стосувалося стягнення майнової та моральної шкоди за пошкодження автівки. Причина такого вироку - ями на дорозі.

Назагал, водію виплатять 11 тисяч 341 гривню.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...