Обмін не за горами? Стало відомо, за кого Росія готова віддати Сущенко і Сєнцова

Порошенко назвав, на кого він обміняє українського журналіста Сущенка.

Ілюстрація: ЗМІ

Українців Романа Сущенко та Олега Сенцова, які перебувають у якості політв'язнів в Росії, планують обміняти на кримських дезертирів Олександра Баранова та Максима Одинцова, засуджених Україні до 13 і 14 років тюремного ув'язнення відповідно, повідомляють Патріоти України.

Про це заявив представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига

За його словами, на даний момент відбувається підготовка до такого обміну.

"Є такі громадяни Одінцов і Баранів, які вже отримали вироки. Тут питання: чи будуть вони їх оскаржити. Інша інформація про те, що справу Сущенка вже передали до суду. Фактично я в цьому бачу досить активну підготовку до обміну Баранова і Одинцова на Сущенка та Сенцова", - сказав Чаплига.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...