"Отдам всю любовь Питеру" - Україні вже віддавала: Скандальна українська співачка-зрадниця відзначилася новою заявою

Ані Лорак пообіцяла наступне: вона віддасть всю свою любов Пітеру.

Фото: ЗМІ повідомляють, що зірка очікує на прем'єру свого чергового шоу в РФ.

Відома українська співачка Ані Лорак займається активною кар'єрною діяльністю в Росії. Вона обіцяє своїм шанувальникам подарувати усю любов та своє гаряче серце, пише Лорак на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У СМІ опубліковано відео з прем'єри її нового шоу "Діва".
Сама зірка повідомила наступне: - "Краща команда! Професіонали зі всього світу працювали для вас, щоб створити це унікальне шоу. Я віддам вам всю свою любов, більше 20 років служіння сцені. Моє гаряче серце буде битися для Вас. Залишилося чотири дні до прем'єри шоу "Діва" в Пітері!".
Декілька днів тому назад, 16 лютого, у столиці Білорусі – Мінську, відбулася прем'єра шоу "Діва".
Вже через два дні, 25 лютого в планах Кароліни Куєк (нагадаємо, що це справжнє ім'я виконавиці) підкорити Санкт-Петербург. 3 березня зірка буде представляли свою програму в столиці РФ - Москві.

Фото: ЗМІ

Що до скандалів навколо імені співачки, нагадаємо, що напередодні прем'єри в Мінську Лорак викрили у плагіаті образів. Мова йде про обра Тіни Кароль, Мадонни, Бейонсе.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...