Оце "талант"! Київську чиновницю спіймали на нахабній брехні в декларації

Київську чиновницю, державного виконавця Печерського районного відділу держвиконавчої служби Києва Юлію Синельник, спіймали на брехні в декларації.

Фото: ЗМІ

Декларація за 2016 рік, яку подала Синельник, виявилася абсолютно порожньою. В ній не вказаний чоловік, у якого два дорогі автомобілі і квартира в "Новопечерських Липках" повідомляють Патріоти України..

Відомо, що за даними декларації за 2014 рік, вона мала прописку разом із чоловіком - Андрієм Синельником.

Щодо інформації про розлучення подружжя в судовому реєстрі, таких даних немає. Нічого немає в реєстрі і про майно чоловіка чиновниці. З членів сім'ї вона у декларації вказали лише двох неповнолітніх синів.

Дані відкритого реєстру МВС свідчать, що у Андрія Синельника є два авто – автомобіль BMW X3 2012 і Mercedes-Benz S 600 2008 років випуску. Щодо їх сукупної вартості, вона може становити близько 50-60 тисяч доларів.

Чотири роки тому, грудень 2014 року, Синельник придбав “машиномісце 114-метрову квартиру в житловому комплексі бізнес-класу "Новопечерські Липки", по вулиці Михайла Драгомирова, 16 у Києві. Наразі ціни від забудовника на подібні квартири в цьому житловому комплексі стартують від 7,2 млн гривень”, повідомляють Патріоти України, посилаючись на “Обозреватель”.

“Згідно з даними з Єдиного реєстру юридичних осіб та аналітичної платформи "YouControl", ні Андрій Синельник, ні його родичі ніколи не займалися бізнесом, тому на які кошти було придбано все це майно, залишається неясним”.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...