Пірати в Аравійському морі захопили судно під прапором Тувалу

Факт захоплення підтверджений Організацією морських торговельних операцій Великобританії (UKMTO).

В Аравійському морі захопили суховантаж з прапором Тувалу. Швидше за все він був захоплений сомалійськими піратами, Аденська затока Аравійського моря. Це повідомлення належить морськый поліції автономного району Пунтленд.

Звернемо увагу, що Організація морських торговельних операцій Великобританії (UKMTO) підтвердила сам факт захоплення. У UKMTO сказали, що суднам, які пропливають у цьому районі, рекомендовано проявляти особливу обережність.

В ЗМІ про подію оприлюднена наступна інформація від 5 квітня. Повідомляється, що сомалійські пірати захопили пакистанське судно "Салама-1", на якому знаходився вантаж.

Звернемо увагу, що упродовж останніх років активність піратів у цьому районі спала. Однак, останні події свідчать про те, що розпочалася нова хвиля злочинів по відношенню до морських суден в Індійському океані.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...

Знищення бронетехніки армії РФ: Російські добровольці показали нове відео боїв на Бєлгородщині

вівторок, 19 березень 2024, 12:44

Бійці "Російського добровольчого корпусу", які воюють проти кремлівського режиму в РФ, опублікували 19 березня нове відео боїв у Бєлгородській області. Відповідний ролик з’явився в телеграм-каналі РДК, передають Патріоти України. Російські добровольці ...