Поховали Сергія Мосійчука, 20-річного захисника із міста Корець Рівненської області

Кореччина попрощалась з Сергієм Мосійчуком – 20-ти річним учасником антитерористичної операції, який загинув 26 березня 2017 року неподалік Авдіївки, внаслідок обстрілу бойовиками сил АТО.

Смерть настала у результаті розриву міни.

Сергій Мосійчук служив у Збройних Силах України з січня 2016 року. Приймав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

У військового залишилися батьки.

В останню путь загиблого провели більше тисячі містян – родина, друзі, колишні однокласники, працівники установ та організацій, військові, а також очільники району та міста.

Поховали Сергія Мосійчука на Кореччині. Чин похорону у Свято-Миколаївському соборі м. Корця звершили 9 священників на чолі з благочиннним Корецького району митрофорним протоієрем Ярославом Воятом.

Вічна і світла пам’ять спочилому!

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...