Працюють правоохоронцями і йдуть на підвищення: У ГПУ розповіли про долю підозрюваних у злочинах проти Майдану

Мова йде про підозрюваних у злочинах проти Революції Гідності. Таких є понад 10 чоловік, розповідають у ГПУ. Ці люди і надалі продовжують працювати правоохоронцями.

Фото: ЗМІ

Начальник департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк інформує, що підозрюваний у причетності до розстрілів активістів на Майдані, 18 лютого, досі посідає у Національній гвардіє одну з керівних посад повідомляють Патріоти України.

Назагал, на думку Горбатюка, яку він оприлюднив на брифінгу, в українських правоохоронних органах надалі продовжують працювати 12 підозрюваних у причетності до злочинів проти учасників Революції Гідності.

Начальник департаменту спецрозслідувань ГПУ сказав наступне: -"Це колишній заступник начальника Департаменту громадської безпеки, а на теперішній час чинний начальник управління громадської безпеки Національної гвардії. Ми маємо таку ситуацію, коли підозрювані продовжують працювати у правоохоронних органах".

Патріоти України нагадують, що раніше генпрокурор Юрій Луценко неодноразово інформував суспільство про кількість обвинувачених у злочинах проти майданівців. Також він повідомив скільки справ вже вдалося довести до суду. Втім, очільник ГПУ зауважує, що якщо не засуджувати злочинну верхівку влади, то такі справи для суспільства не мають такого великого значення.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...