Прямо за кермом авто: У Москві розстріляли відомого бізнесмена (відео)

У Москві розстріляли відомого бізнесмена Анара Алієва: кілер потрапив на відео.

На півдні Москви, район Чертаново, невідомі застрелили бізнесмена Анара Алієва, повідомляють Патріоти України,

Відомо, що чоловік отримав поранення в голову, коли знаходився за кермом автомобіля.

Алієва госпіталізували, проте пізніше він помер в лікарні.

За наявною інформацією, бізнесмен займався оптовою торгівлею харчовими продуктами, напоями і тютюновими виробами, а також продавав новорічні ялинки. За даними поліції, чоловік володіє мережею наметів "Донер-кебаб".

Слідком РФ порушив справу за статтями "Замах на вбивство" і "Незаконний обіг зброї".

Також було опубліковано відео, на якому видно вбивцю.


Патріоти України повідомляють, що за останні півроку в Москві "розгорнулася справжня війна - відстріл азербайджанських бізнесменів".

Зокрема, 18 вересня на Харківському проїзді в московському районі Бірюлево розстріляли бізнесмена, який продавав метал. Це був Рахман Алієв. На ту пору правоохоронці міркували, що у чоловіка не було бажання платити "мзду". У кінці січня на Слов'янському бульварі впритул розстріляли іншого громадянина Азербайджану - Махира Рустамова.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...