Пригода в аеропорту Сінгапуру: між собою зіткнулися літаки компаній Scoot і Emirates

У результаті постраждалі відсутні.

Мова йде про пасажирські лайнери, які належать авіакомпаніям Scoot і Emirates. Вони зіткнулися в сінгапурському аеропорту Чангі. Про цю подію громадськість поінформували представники сінгапурського бюджетного авіаперевізника.

Так, в результаті інциденту постраждалі відсутні. Відомо, що на борту Boeing 787, який належить компанії Scoot, перебували 303 пасажира. Що стосується кількості пасажирів у лайнері Emirates, ця інформація відсутня.

Пошкодження отримали крило літака.

У заяві сінгапурського авіаперевізника сказано, що "у даний час влада спільно з представниками компаній, а також аеропорту Чангі з'ясовують причини того, що сталося".

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Транспорт теж поставлять на військовий облік: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп Железняк

четвер, 16 травень 2024, 22:40

Постановою Кабінету міністрів від 18 травня заборонять юридичним особам переміщати транспортні засоби, які стоять на військовому обліку (всі, окрім мотоциклів) не тільки за кордон, але і за межі області реєстрації, крім суміжних областей. Про це повідо...

"Два двигуни та радари": У Туреччині заявили, що їхній новий винищувач кращий за американський F-35 (фото)

четвер, 16 травень 2024, 22:33

Турецька компанія Turkish Aerospace Industries (TAI) має намір випустити 20 літаків-винищувачів п'ятого покоління KAAN до 2028 року. Про це йдеться у Turkiye Newspaper із посиланням на заяву гендиректора TAI Темела Котіла, передають Патріоти України. В...