"Привык жить красиво": З’явилися цікаві подробиці про найманця ПВК "Вагнер", загиблого в Сирії

Стало відомо ім'я ще одного убитого під час авіаудару США в Сирії. Це Олег Терещенко, який народився в станиці Криловській, Краснодарський край.

Ілюстрація: ЗМІ

Інформацію про те, що він був найманцем приватної військової компанії підтвердили його друзі, повідомляють Патріоти України. Вони дізналися про смерть Олега від його товаришів по службі.

“Платили добре, а він звик красиво жити. Воював у Чечні, Україні, Сирії". Перед поїздкою сказав, що їде “крайний раз”, тому що у попередньому виїзді отримав серйозну травму”, - розповів його друг Олександр.

За словами чоловіка, до того як піти у найманці, Терещенко був співробітником поліції.

"Я знаю, що він працював у приватній військовій компанії, що був у відрядженні в Сирії. Точно не відомо, за яких обставин він загинув. Я вчилася в одному класі з його братом. Олег був чудовим хлопцем, завжди на позитиві, у нього купа друзів. Зараз вся станиця [Криловська] гуде через його загибель", - розповіла знайома Терещенка Ірина.

Нагадаємо, 7 лютого унаслідок авіаудару очолюваної США коаліції по прихильниках Башара Асада в провінції Дейр-ез-Зор у Сирії загинуло від 13 до понад 200 росіян. Різні видання називають різні цифри, а офіційної інформації щодо цього немає. Наразі точно відомо про сімох загиблих росіян. Всі вони були найманцями "приватної військової компанії Вагнера" і до відправки в Сирію встигли повоювати на боці терористів на Донбасі. Серед них - жителі міста Асбест Свердловської області 38-річний Станіслав Матвєєв та 45-річний Ігор Косотуров. Також загинув активіст незареєстрованої партії "Інша Росія" Кирило Ананьєв. Його однопартійці також зазначили, що поранених із Сирії доправили до Москви та Санкт-Петербурга.

Офіційний Кремль всіляко заперечує значні втрати в Сирії. Речниця МЗС РФ Марія Захарова переконує, що насправді може йтися про п'ять убитих росіян під час удару військ коаліції на чолі зі США.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...