Шалений експеримент Маска: Стало відомо, наскільки ймовірним є повернення Tesla на Землю

Автомобіль Tesla запущений у космос ракетою-носієм Falcon Heavy. Вчені порахували, наскільки ймовірно, що авто повернеться назад на Землю .

Ілюстрація: ЗМІ

Автомобіль Tesla запустив у космос Ілон Маск. Воно там залишиться упродовж десятків мільйонів років, перш ніж вріжеться у Землю або Венеру, повідомляють Патріоти України.

Чеських та канадських дослідників зацікавило наскільки вірогідно, що автомобіль Tesla, запущений в космос ракетою-носієм Falcon Heavy, повернеться назад на Землю. Статистика наступна: у найближчі кілька мільйонів років авто звткнеться з Землею - 6%, а от імовірність зіткнутися з Венерою набагато меньше - 2,5%.

Дослідники вжажають, що приводи для занепокоєння відсутні. Справа в тому, що до моменту зіткнення згорить в атмосфері велика частина автомобіля.

Варті уваги розрахунки астрофізика Ханно Рейна, Університет Торонто. Він вважає, що Tesla пролітатиме біля Землі приблизно кожні 30 років.

Нагадаємо, що 6 лютого здійснився історичний запуск Falcon Heavy. Він звершувався завдяки SpaceX.

Корисне навантаження під час тестового запуску Falcon Heavy – це особистий електромобіль Ілона Маска Tesla Roadster.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....