"Сьогодні тварина - завтра дитина!": У Тернополі розгорівся гучний скандал через вбивства собак

У соціальних мережах почали вимагати покарати шкуродера з Тернополя. "Черговий негідник проявив себе" наступним чином – вбивав собак.

Винуватець досі ще не відповів за свій жорстокий вчинок, повідомляють Патріоти України.

У Тернополі вимагають, щоб покарали шкуродера, який тиждень тому застрелив двох собак.

На одній з сторінок соціальної мережі Facebook написано наступне: - "Тиждень тому в Тернополі сталася жахлива трагедія. На розі вулиць Спортивна і Злуки невідомий з мисливської рушниці застрелив двох місцевих собак. Сторож і присутні неподалік люди відразу викликали поліцію. Дослідивши територію, працівники поліції знайшли неподалік гільзу і склали протокол", - сказано в повідомленні.

"На жаль, випадки вбивств і жорстокості по відношенню до тварин в Україні розслідуються дуже повільно, тому просимо максимальної уваги громадськості", - додали зоозахисники.

Пропонуємо Вашій увазі скріншот поста.

У мерезі з цього приводу пишуть наступне: - "Електричний стілець за виродком плаче", або "Черговий негідник проявив себе. Тварь", - додають у коментарях. Ще можна наступне прочитати: - "Покарати гада", "Покарати треба. Але коли ж люди перестануть таке робити?".

Назагал, обурені не лише жителі Тернополя, а й спільнота взагалі.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...