Це він вашими життями грає: Мережу обурила поведінка водія маршрутки в Києві (відео)

У мережі представлене відео поведінки водія в маршрутці у Києві.

Воно просто обурило українців, адже водій під час подорожі просто грає на мобільному телефоні, повідомляють Патріоти України. То був водій однієї з київських маршруток. На відео видно, як він захоплений грою.

У мережі це відео активно обговорюють. Відеоролик у мережі розмістила Анна Безхмельніцина у співтоваристві "Солом'янський голос".

Безхмельніцина зазначила наступне: - "Сьогодні о 16:30 в маршрутці. Цікава, напевно, гра на телефоні, не можна відірватися...".


В інтернеті з цього приводу пишуть наступне: - "Наполеон, сигарету забув підкорити", "Це він вашими життями грає", "Взагалі супер! Це мої прям "улюблені" водії, їм в самий раз буряк возити, а не людей", "Зняти - клас, а зателефонувала, повідомила директору? У маршрутках зазвичай висять дані власника автопарку", "Скаргу на нього. У маршрутках висять оголошення, куди треба звернеться за фактом порушення. Тільки так".

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...