У національному парку Серра-де-Капивара, сучасна Бразилія, археологи виявили сліди і залишки вогнищ

З кожним днем усе стрімкіше і стрімкіше розвивається наука. Особливо жваво відбуваються зміни у галузі археології.

Не так давно стало відомо про знахідку найдавніших людських слідів на американському континенті. Мова йде про сучасну Бразилію, на території якої знаходиться національний парк Серра-де-Капивара. Саме у ньому археологічними розкопками займався відомий археолог Ньеде Гідон. Він виявив сліди і залишки вогнищ, яким приблизно виявилося 50 000 років, також знайшов наскальні малюнки, яким близько 30 тисяч років.

Факт знахідки залишається дійсністю. Далі висуваються різноманітні гіпотези, припущення, твердження. Серед науковців з цього приводу актуальна наступна думка про першу людину – вона могла з'явитися на американському континенті справді 30 тисяч років тому, однак в Африці, оскільки подібні численні малюнки вдалося виявити не лише на території Африки, а також і в Європі.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...