Вдалося виявити останки одного зниклого у результаті краху судна "Сэволь"

У результаті операції, яка стосувалася підняття судна "Сэволь" у Жовтому морі, виявлено кілька невеликих фрагментів, які досліджують за допомогою ДНК-аналізу.

Останки щонайменше однієї людини, швидке всього, яка рахувався безвісти зниклою у результаті краху судна "Сэволь", три роки тому, 2014 рік, знайшли поруч із затонулим судном. Це повідомлення належить представнику Міністерства морського рибного господарства Південної Кореї.

У відомстві повідомили, що "шість знайдених фрагментів останків складають довжину від 4 до 18 см".

Представник Міністерства морського рибного господарства Південної Кореї повідомив, що останки впізнають за допомогою ДНК-аналізу.

Кілька слів про подію: судно затонуло у Жовтому морі три роки тому, 16 квітня 2014 рік. Це сталося на шляху з Інчхона на курортний острів Чеджудо.

У результаті катастрофи загинули люди - 304 чоловіка. Більшість з них школярі, які на ту пору були на канікулах. Тіла дев'яти осіб, на жаль, виявити так і не вдалося. Їх рідні та близькі сподіваються, що можливо останки рідних їм людей збереглися у "Сэволі". З тієї причини, що члени команди кинули судно, яке тонуло, і дії рятувальників були неузгоджені, врятувати вдалося лише 175 осіб.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...