Відразу п’ять авто: На Вінниччині сталася страшна ДТП із "швидкою", багато постраждалих (фото)

Під Вінницею серйозна ДТП за участю швидкої. Багато постраждалих.

Ілюстрація: ЗМІ

Сьогодні, 22 лютого, траса Вінниця – Калинівка, поруч з селом Сосонка в ДТП потрапили 5 автомобілів. Серед них є швидка, повідомляють Патріоти України, посилаючись на прес-службу Головного управління Національної поліції в області.

Ця аварія сталася близько 07:50.

Характер пригоди наступний: автомобіль Citroen з'їхав з дороги і зіткнувся з дорожнім знаком. Одночасно Renault зіткнувся з ВАЗ 21099. Остання автівка виїжджала з другорядної дороги. Для водія цього транспортного засобу викликали швидку допомогу.

Це ще на все: боку Калинівки рухався Mercedes. Авто зіткнулося з Citroen і швидкою. Травмовані люди, які перебували поруч з машиною медиків.

Ілюстрація: ЗМІ

В поліції повідомили, що в ході аварій постраждали 9 осіб. Їх госпіталізували до вінницької лікарні.

По факту ДТП відкрили “кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі”.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...