Вкрадене не шкода: Окупанти руйнують у Керчі історичні сходи (фото)

В окупованому Криму черговий раз неспокійно: окупанти ламають та розбивають історичні сходи.

Ілюстрація: ЗМІ

У Керчі, мова йде про окупований Російською Федерацією Крим, руйнують Великі Мітрідатські сходи, повідомляють Патріоти України.

З цього приводу у ЗМІ представлене наступне повідомлення: - "У Керчі перекрили прохід по Великих Мітридатських сходах, які постраждали від часткового обвалення в 2015 році: робочі зняли частину кам'яних огорож і замінили їх огорожею з дощок".

Патріоти України нагадують, що тендер на проведення першочергових протиаварійних робіт на сходах виграла російська компанія "Меандр" (Санкт-Петербург).

Цей проект передбачає наступні важливі момент:реставрацію та реконструкцію сходів, благоустрій схилу гори Мітрідат. У планах також організація на вершині гори оглядового майданчика.

Однак, ремонт так і не вдалося завершити, а от слід про себе робітники залишили. Вони вже зруйнували кам'яні прольоти сходів, також було знято та вивезено облицювальну плитку. Це саме стосувалося і декоративних кам'яних вазонів.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...