Влада США підтвердила інформацію про небезпечну пригоду актора Харрісона Форда

Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США опублікувало аудіозаписи, які підтверджують, що в лютому поточного року американський актор Харрісон Форд ледь не потрапив в авіакатастрофу.

Так, володар цілої низки вельми престижних кінопремій перебував за штурвалом одномоторного літака Aviat Husky. Він пройшов в досить небезпечній близькості від пасажирського авіалайнера, аеропорт штату Каліфорнія.

Цей інцидент стався 13 лютого, аеропорт імені Джона Уейна, поряд з Лос-Анджелесом. Диспетчер дав актору вказівку приземлитися на смугу 20L. Однак, так сталося, що замість цього він помилково почав сідати на рульову доріжку. Практично літак Форда пролетів над повітряним судном Boeing 737, який належить американській компанії American Airlines. На той момент на його борту перебувало 110 пасажирів.

У результаті інциденту постраждалі відсутні. У свою чергу пасажирський літак вилетів до міста Даллас (штат Техас) через кілька хвилин.

На плівці чути, що актор дуже швидко усвідомив свою помилку. Він сказав диспетчеру наступне: - "я той тупиця, який приземлився на рульову доріжку".

Форд пояснив те, що трапилося. Він стверджує, що тут особливе місце належить сильній турбулентності, тому він відволікся у сторону іншого літака.

Далі співробітник повітряної гавані констатував той момент, що інцидент виявився не таким серйозним. Актор так сказав: - "для мене це серйозно". На плівці добре чути, що диспетчер дуже здивований, коли з'ясував, що він говорить з Фордом. Він одразу ж запевнив, що не розкриє телефонний номер зірки Голлівуду.

У ФАУ повідомили про те, що відомство ще не завершило розслідування, що стосується події. У ЗМІ оприлюднено інформацію про те, що не виключено, що згідно з підсумками розслідування Форда швидше за все позбавлять льотної ліцензії.

До речі, цікаві наступні факти: актор у минулому не раз потрапляв у подібні небезпечні пілотуючі ситуації. Нагадаємо, що в березні 2015 року у невеликого літака, за штурвалом якого тоді теж перебував актор, чомусь заглох двигун. У результаті Форд прийняв рішення здійснити жорстку посадку на галявину, що була призначена для гри у гольф. У результаті, він отримав множинні переломи.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...