"Возможно противостояние": Український генерал розповів, яку долю Путін готує "ЛДНР"

Екс-заступник глави СБУ, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський озвучив озвучив плани Росії на "Л/ДНР".

Ілюстрація: ЗМІ

Він вважає, що Росія не хоче, щоб відбулося об'єднання окупованих території "ДНР" та "ЛНР". Причина - Кремлю набагато простіше керувати такими "республіками" поодинці, повідомляють Патріоти України.

Скіпальський намагався висвітлив питання про низку вибухів в "ЛНР". Тут може бути наступна відповідь: або це спроба "ДНР" розпочати об'єднання республік, або це внутрішні протистояння республік. Генерал-лейтенант вважає, що "Росія не бажає об'єднання цих новоутворень, маріонетками простіше керувати поодинці, ніж об'єднати. І тому, згадайте, коли Плотницького треба було прибрати, звідкіля рухалися сили? З Донецька. Тому можливе протистояння".

Нагадаємо, що пару днів тому назад, 16 лютого у тимчасово окупованому Луганську пролунала низка вибухів, відбулися інші диверсійні дії. Звернемо увагу, що за версією СМІ сепаратистів, такі вибухи свідчать, що скоро об’єднаються теротистичні угрупування "ЛНР" та "ДНР".

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"На підставі листа головкома Сирського": Росіяни поширюють фейк, нібито Україна планує мобілізувати політбіженців з РФ та Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:29

Росіяни почали поширювати мережею новий фейк про те, що Україна нібито планує мобілізувати політичних біженців з Росії та Білорусі. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (Spravdi), передають Патріоти України. Пропага...

"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:59

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого...