Виховує 13 дітей: Мережу вразила історія матері-героїні, яка працює полісвумен в Житомирі (відео)

Світлану Зіляк, яка живе у Житомирі, називають справжньою матір’ю-героїнею. Їй лише 35 років, а вона встигає поєднати дві важкі роботи. Вона є жінкою-поліцейським та виховує 13 дітей. Троє з них – це її рідні діти, а решта прийомні.

Ілюстрація: ЗМІ

Багато хто з людей знає Світлану Зіляк як дизайнера одягу.За освітою вона економіст. За освітою вона економіст. Утім, коли почула, що розпочався набір в поліцію, вона вирішила піти не вагаючись,повідомляють Патріоти України.

Дуже гарно про Світлану відгукується її напарник Руслан Моісеєв. Він навіть і не здогадувався, хто з ним працює, а пізніше виявилося, то це мати 13 дітей. Руслан каже, що на службі жінка є справжнім бійцем.

Разом вони вже затримали одного наркомана. Той не лише побив людину, але й вів себе досить агресивно та неадекватно. Світлана охоче допомагала скручувати йому руки. У нього були наміри перевернути машину. Вона і там допомагла: тримала за ноги, оскільки людина була абсолютно некерована, – повідомив про пригоду інспектор патрульної поліції Житомира Руслан Моісеєв

Щодо усиновлення, то на цей крок Світлана пішла неспроста. В дитячому віці жінка втратила маму. Згодом у неї помер батько - онкологія. Їй тому так важно зажди пройти повз дитяче горе. Перших діток Світлана всиновила, коли їй було 27 років. Вона тоді забрала до себе малечу сестри. Та зі своїм чоловіком загинула у автокатастрофі. Їнші троє дітей проживали на вулиці. Ще двоє переїхали до Світлани від бабусі. Вона вже була така старенька, що не мала сили самотужки приглядати за малечею. Ще двох діток жінка забрала з досить проблемної родини.

Отож, кожного дня вдома на Світлану чекають діти – всього дев'ятеро чоловік. Четверо одружилися, проживають окремо. У найстаршої прийомної доньки є вже дитинка, а у Світлани онук. Жінка доглядає за молодшими дітками та господарством разом зі старші діти.

Не так давно така велика родина мала змогу переїхати у будинок, подарований міською владою. Назагал обживаються, адже досить скоро у них знову поповнення - приєднається ще одна дівчинка.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...