Загинув за Україну: На Чернігівщині попрощалися із загиблим на Донбасі бійцем АТО (фото)

У Чернігові попрощалися з Дмитром Сисковим, загиблим в АТО бійцем, позивний якого “Провідник”.

Фото: Дмитро Сисков

Воїна 58-ї бригади провели в останню путь в районі селища Кримське, Луганська область. Це був Дмитро Сисков, молодший сержант 16-го окремого мотопіхотного батальйону “Полтава” 58-ї окремої мотопіхотної бригади . Він загинув у результаті ворожого обстрілу вранці 12 лютого. Позивний Cискова був “Провідник”, повідомляють Патріоти України.

Фото: Дмитро Сисков

У Чернігові у п'ятницю, 17 лютого, об 11 ранку біля церкви святої Катерини відбулося прощання з воїном 58-ї бригади Дмитром Сисковим.

Про Дмитра відома наступна інформація: у 1997 році він закінчив загальноосвітню школу I-III ступенів №2 м. Чернігова. Упродовж 1998 по 2000 роки проходив строкову військову службу в МНС.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...